عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، رتبه‌بندی را یکی از مطالبات جدی فرهنگیان عنوان کرد و گفت: نمایندگان با ارزش و احترامی که برای علم، دانش و فرهنگیان قائل هستند نمی‌توانند نسبت به وضعیت معیشت معلمان بی‌تفاوت باشند. 

معلم

 به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از تسنیم، سید غنی نظری خانقاه اظهار کرد: رتبه‌بندی یکی از مطالبات جدی فرهنگیان است که نمایندگان با ارزش و احترامی که برای علم، دانش و فرهنگیان قائل هستند نمی‌توانند نسبت به وضعیت معیشت معلمان بی‌تفاوت باشند. 

نماینده مردم خلخال تصریح کرد: با حل مشکلات معیشتی معلمان کیفیت آموزش در کشور بالا می‌رود و نگاه به شغل شریف معلمی تغییر می‌کند قطعا افراد زیادی از نخبگان کشور علاقمند به حوزه تدریس می‌شوند در گذشته به دلیل وضعیت اقتصادی این قشر از جامعه رغبت برای کار در بقیه دستگاه‌های اجرایی کشور بیشتر بود. 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بقیه افراد شاغل در دستگاه‌های اجرایی کشور علاوه بر دریافت حقوق پایه، حق ماموریت، پاداش و بن کالا دریافت می‌کنند، اما کارکنان آموزش و پرورش از این مزایا تا حدودی محروم هستند. 

نظری خانقاه وضعیت کارکنان حوزه بهداشت در کشور را مطلوب دانست و گفت: مشکل بخش سلامت کشور تا حدودی حل شده در بخش فرهنگ هم باید با تصویب لایحه رتبه‌بندی معلمان مشکلات آن‌ها حل شود، البته ارزش معنوی، پاداش معلمان است زیرا معلمی شغل نیست هنر است. 

وی با اشاره به جایگاه معلمان در بحث رتبه‌بندی تاکید کرد: تفاوت‌هایی از نظر حقوق و مزایا در میان افرادی که دارای مدرک کارشناسی ارشد و سابقه طولانی تدریس دارد با افرادی که به تازگی فارغ التحصیل شده و به امر مقدس تعلیم مشغول است وجود دارد و این قانون جدید به نوعی آموزش را مهندسی می‌کند. 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در لایحه رتبه‌بندی معلمان آموزش و پرورش باید به جایگاهی برسد که بتواند نهادهای دیگر را تغذیه کند. 

نماینده مردم خلخال گفت: با تصویب لایحه رتبه‌بندی معلمان انگیزه‌ای برای فرهنگیان ایجاد می‌شود و با ارزش‌گذاری و رتبه دهی فعالیت معلمان در حوزه آموزش بیشتر می‌شود. 

وی افزود: این فضای رقابتی سالم در طول دوره آموزش با نحوه تدریس، نوشتن مقاله، اختراع و نوآوری ارزیابی می‌شود و معلمان با ارتقای رتبه امتیاز، جایگاه اجتماعی کسب می‌کنند. «معلم استاد» جایگاه بالایی است که شاید در یک شهرستان ۱۰ نفر بتوانند به چنین جایگاهی دست پیدا کنند. 

نظری خانقاه تاکید کرد: در روند بررسی لایحه رتبه‌بندی باید از حرکت‌های پوپولیستی خودداری کنیم و نباید همه افراد مشمول این لایحه شوند رتبه‌بندی باید شامل کسانی شود که پست سازمانی معلم دارند و به عنوان معلم استخدام شدند. 

وی افزود: اگر من به عنوان نماینده مدیرکل آموزش و پرورش شوم نباید از امتیاز رتبه‌بندی استفاده کنم این اجحاف در حق معلمان است. 

نماینده مردم خلخال اضافه کرد: بهبود کیفیت آموزش در کشور زمانی اتفاق می‌افتد که معلم به دنبال شغل دومی نباشد و بعد از اتمام تدریس به دنبال تحقیق و پژوهش برود نه اینکه منتظر پایان وقت کلاس باشد. 

وی افزود: اگر بهره‌وری و کارایی در حیطه آموزش بالا رود قطعا مشکلات حوزه تعلیم و تربیت در کشور حل خواهد شد و می‌توان شاهد پیشرفت‌های خوبی در کیفیت آموزش کشور باشیم. 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه آموزش و پرورش در کشور از لحاظ ساختاری مشکلات چندانی ندارد، گفت: آموزش در کشور تک بعدی نیست و دانش آموزی که برای فراگرفتن تحصیل به مدرسه می‌رود علاوه بر تعلیم، تربیت را یاد می‌گیرند و به وضعیت بهداشتی و تربیت بدنی آن‌ها هم توجه می‌شود، اگرچه در سال‌های اخیر دانش‌آموزان کشور دچار چاقی شدند و در حوزه بهداشت نیاز به مراقبت‌های بیشتری دارند. 

کد خبر 633822

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مجلس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha